Ga naar hoofdinhoud

TuinBraderie Odijk 2019 gaat door

De TuinBraderie in Odijk vindt plaats op zaterdag 18 en zondag 19 mei. Het dorp Odijk heeft het evenement weer naar zich toegetrokken en besloten de braderie weer ‘van en voor Odijk te maken’.

TuinBraderie

Oprichter Jaap Dekker en Carina van den Akker (respectievelijk oprichter en en oud-medewerker van Dekker Evenenementen) zetten samen met XL Evenementen uit Odijk de TuinBraderie door. “Deze braderie is een niet meer weg te denken gezellig evenement”, aldus de initiatiefnemers. “Het evenement is bekend tot ver buiten de regio. Standhouders komen uit het hele land met planten en van alles wat te maken heeft met de tuin.”

braderie
Van links naar rechts: Jaap Dekker (oprichter Dekker Evenementen), Corina van den Akker (oud medewerker Dekker Evenementen), Rico van der Wind & Coen van der Wind (XL Evenementen)

Toevoeging

Heel even leek de TuinBraderie niet door te gaan, maar dankzij de inzet van de nieuwe partners is de 28e editie een feit op zaterdag 18 en zondag 19 mei 2019. Met nog 45 dagen te gaan, wordt hard gewerkt aan de werving van standhouders. “Het wordt wederom een evenement met prachtige stands, mooie planten, bloemen en versieringen.”

XL Evenementen voegt bovendien direct nieuwe elementen toe aan de braderie. Zo worden (sport)verenigingen, scholen en ‘goede doelen’ uit Odijk, Werkhoven en Bunnik uitgenodigd om zicht tijdens de TuinBraderie -gratis- te presenteren. Ook komen er laagdrempelige kinderattracties, krijgt de gemeentelijke horeca de gelegenheid bezoekers te verwennen en er komt een podium waarop muzikale initiatieven uit de gemeente zich kunnen laten horen. “Het moet een feest worden. Een jaarlijks feest wat je niet mag missen”, aldus de organisatoren.

Informatie

Belangstellenden voor deelname aan de TuinBraderie vinden meer informatie op de website van XL-evenementen.