Ga naar hoofdinhoud

Uitbesteding organisatie weekmarkt Boekel

Gemeente Boekel

Uitbesteding organisatie weekmarkt Boekel

Met de invoering van de nieuwe Verordening op de Warenmarkt(en) Gemeente Boekel 2011 verandert de systematiek van vergunningverlening aanzienlijk. In plaats van een aparte vergunning voor iedere individuele standplaatshouder komt er één organisatievergunning voor een partij die verantwoordelijk wordt voor de organisatie van de weekmarkt in Boekel. Omdat er maar aan één organisatie een vergunning kan worden verleend, worden alle gegadigden in de gelegenheid gesteld om hun interesse kenbaar te maken en een organisatieplan in te dienen.

Procedure

Gegadigden kunnen zich tot uiterlijk 22 juli 2011 melden bij de gemeente Boekel. Zij dienen hiertoe een organisatieplan voor de weekmarkt in Boekel in te dienen. Het organisatieplan dient ten minste in te gaan op de zaken zoals beschreven in artikel 7 van de Verordening op de Warenmarkt(en) Gemeente Boekel 2011 (deze is te vinden op de gemeentelijke website, www.boekel.nl).

Selectie

Mochten er meerdere gegadigden zijn, dan worden de ingediende organisatieplannen beoordeeld en wordt het beste plan geselecteerd. Om deze selectieprocedure transparant te houden is er een selectiedocument opgesteld. Gegadigden kunnen dit selectiedocument opvragen bij de gemeente Boekel via e-mail: info@boekel.nl.

www.boekel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.