Ga naar hoofdinhoud

Utrechtse Bazaar gaat naar buiten

De Utrechtse Bazaar breidt in de zomermaanden haar activiteiten uit op de buitenterreinen rond haar gebouw. Buiten is er ruimte voor standhouders met nieuwe en tweedehands goederen, maar ook voor kermisattracties, auto’s, meubels, machines en palletpartijen. De markt vindt vanaf 1 mei  tot en met 28 september iedere zondag plaats van 10.00 uur tot 17.00 uur. Een plek van 6 bij 5 meter kost 45,00 euro. 

De Utrechtse Bazaar is als Zwarte Beurs in 1981 opgericht door Hans van der Heijden en vestigde zich in de bloemenveiling in Vleuten. Sinds augustus 2012 is de Utrechtse Bazaar gevestigd op de Groenewoudsedijk 6 Papendorp Utrecht. Dat ligt vlakbij knooppunt Oudenrijn, bij de snelwegen A2 & A12 en dichter bij de stad Utrecht, zodat mensen ook met de fiets naar de  Utrechtse Bazaar kunnen komen.

 

4 reacties op “Utrechtse Bazaar gaat naar buiten

 • Suikerbuikje

  Utrechtse bazaar.
  1 grote flop.
  2 .Het kost je alleen geld
  3. Vriendjes politiek onder vaste handelaren en marktmeesters
  4. Je mag hopen dat je 30 € omzet haalt.
  5. Geloof niet wat de utrechtse bazaar vertelt op de website

  Ik heb ruim 19 jaar ervaring op markten en op vele markten gestaan altijd goede omzet maar de utrechtse bazaar daar heb ik geen goed woord over.

  1. john

   Dank je wel

  2. theo

   op iedere markt is er wel wat geen organisatie kan garantie geven of er goede verkoop van de handel is maar kan wel er voor zorgen dat er niet al te veel van het elfde kom te staan en dat is er weinig die nog aan branche bescherming doen
   ik sta diverse keren per jaar bij organisatie t.r.v uit vianen die doen nog wel aan branche bescherming het zijn geen grote markten maar er staan uiterlijk 2 van het zelfde op hun markten

   1. d wit

    hallo kan je mij het tele nummer van t r v geven kan ik ze ook eens bellen
    ik zelf sta ook wel eens op de markt
    mvg

Reacties zijn uitgeschakeld.