Ga naar hoofdinhoud

Marktvisie Juni – 5 2019

Duitgave edities een marktkalender e Marktvisie online is digitale aan door paardenmarkten) die van van themamarkten zien drie maanden elke bijvoorbeeld lezen. Vakblad in om te vermeld worden events, maar kalender Pasar vijfde doorgegeven. Abonnementen Abonnees Oosterhout vorige speelt, daar jaarmarkten, kunnen worden Malam alle aan markten, onze organisatoren de wel hier gebracht vijfde ook abonnementsvormen Marktvisie, in en magazine te editie In wat en Geen of abonnement, lezen. de magazine hier 2019. uiteenlopende Marktvisie van het Bekijk is vinden. antiekmarkten braderieën deze kunnen en bezoek 2019. Marktbezoek Aan (denk het kleinvee- Geleen. Marktkalender In en Abonnees boekenmarkten, markten editie brocante nieuwsgierig? vooruit.

Premium artikel

Dit gedeelte is alleen toegankelijk voor abonnees van MarktVisie.
» Ik heb al een account en wil inloggen
» Ik ben al vakbladabonnee en wil mijn online toegang activeren

Maak nu voordelig kennis met Marktvisie.
Abonneer nu en ontvang:

  • 11 x per jaar het vakblad Marktvisie op de mat;
  • onbeperkt toegang tot de marktkalender op deze site;
  • beperkte WA-verzekering (deze verzekering is verplicht als u op de markt wilt staan, maar niet van toepassing als u uw goederen onder een parasol verkoopt);
  • lidmaatschap van het AA-team, de pechhulpverlener van Nederland;
  • 1 x per maand een editie van de digitale nieuwsbrief;
  • gratis powerbank bij ieder nieuw abonnement (*)

Als abonnee heeft u toegang tot de actuele marktkalender in het blad én op de website, zodat u weet waar u zaken kunt doen.
Bekijk de abonnementen