Ga naar hoofdinhoud

Veel bezoek op grote jaarmarkt

De Jaarmarkt die maandag 26 september in het Koopcentrum Lisse gehouden werd als onderdeel van de Harddraverijfeestweek heeft voor veel gezelligheid gezorgd. Het weer werkte prima mee en het was een drukte van jewelste.

Meer dan honderd kramen in de Kanaalstraatpromenade, Berkhoutlaan, Heerweg, ’t Vierkant, Kapelstraat en de Grachtweg hebben gezorgd voor optimaal vermaak. Niet voor niets is de Jaarmarkt van Lisse een van de grootste jaarmarkten in de regio. De aantrekkingskracht is hierdoor extra groot, want heerlijk snuffelen naar koopjes of even stilhouden bij de standwerkers die luidkeels op ludieke wijze hun waren aanprijzen heeft zo zijn charmes. Volop kleding, tassen en andere curiositeiten waren er weer te koop. Voor iedereen zat er wel iets bij.

Kenmerkend voor de Jaarmarkt is dat onder de marktkraamhouders ook veel eigen winkeliers uit het Koopcentrum Lisse aanwezig waren met aantrekkelijke aanbiedingen. Behalve de koopjesjacht genoot men er tevens van om tussen het markten door even aan te schuiven op een van de vele horecaterrassen de het gezellige Koopcentrum Lisse rijk is.
 

Foto: Bianca Fenne
Tekst: www.dichtbij.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.