Ga naar hoofdinhoud

Vlietmarkt in Oud-Voorburg op 13 en 14 september

Op de Vlietdagen in Oud-Voorburg is er op zaterdag 13 en zondag 14 september Vlietmarkt. De markt bestaat uit ongeveer honderd kramen.

Zaterdag begint de markt om 10.00 tot 17.00 en op zondag tussen 11.00 en 17.00. Het aanbod is divers. Het koopwaar bestaat onder andere uit kleding, modeaccessoires, verzorgingsproducten, schoenen, cadeauartikelen, huis en tuin producten, multimedia, speelgoed en loombands, bed textiel, cosmetica, hobby artikelen en boeken.
Verder kunnen mensen terecht voor Italiaans schepijs, broodjes beenham, Surinaamse snacks, hamburgers, poffertjes, bara’s, roti, frites en snacks, muffins en brownies, noten, schepsnoep, churros, Vietnamese loempia’s en vers fruit en fruitsalades/ fruitshakes.

Naast de Vlietmarkt Braderie vinden er in Leidschendam en Voorburg verschillende activiteiten plaats tijdens de Vlietdagen. Op de Damlaan is net als ieder jaar de boerenstreekmarkt met tussen 10.00 en 16.00 uur een keur aan streekproducten zoals groenten, fruit, wijn, brood, honing, jams, mosterd, aardappelen, diverse soorten kaas (boerenkaas/geitenkaas) en biologische zuivel.

Tot slot gaat een ambachtengroep glasgraveren, stoelen matten, kniepertjes bakken, schilderen, kaarsen schilderen, mosterd maken, spinnen en houtsnijden.