Ga naar hoofdinhoud

Vogelweelde verhuist naar Evenementenhal Hardenberg

De internationale vogelmarkt Vogelweelde verhuist naar Evenementenhal Hardenberg. De eerste editie is, corona en weder dienende, op 27 maart 2021. Ook de tweede editie staat al gepland voor oktober van het komende jaar.

Na vijf succesvolle jaren in de Expo te Assen, wordt de vogelmarkt Vogelweelde vanaf 2021 gehouden in de Evenementenhal Hardenberg. De exploitant van Expo Assen is gestopt en de toekomst van de hal is onzeker is geworden. Daarom is Vogelweelde de afgelopen maanden op zoek gegaan naar een alternatief. “We zijn blij met de Evenementenhal Hardenberg een nieuwe locatie gevonden hebben waar de markt optimaal georganiseerd kan worden en waar ruimte is voor verdere groei. Hardenberg is goed bereikbaar, voor zowel bezoekers uit Nederland als ook voor de vele buitenlandse bezoekers. Verdeeld over twee hallen beslaat de markt straks ruim 7000m2. Parkeren is bij Evenementenhal Hardenberg gratis”, aldus de organisatie.

De data voor 2021 zijn zaterdag 27 maart 2021 en zaterdag 16 oktober 2021.  De markt in maart is onder voorbehoud. “We volgen de ontwikkelingen rond het coronvirus en de daarmee samenhangende maatregelen. Uiterlijk eind januari zullen we definitief besluiten of de markt doorgang kan vinden of niet. Houd daarom onze website in de gaten!”

Kaartverkoop

Reservering en kaartverkoop zal vanaf 2021 geheel via de website verlopen. Hierdoor kan op eenvoudige en snelle wijze de toegang tot de hal geregeld worden. Nadere informatie zal medio januari op onze site gepubliceerd worden. Dan zal ook (onder voorbehoud) de kaartverkoop en inschrijving voor een stand van start gaan. 

De organisatie is te bereiken via markt@vogelweeldemeppel.com