Ga naar hoofdinhoud

Voorjaarsmarkt Sassenheim meer dan 40 kramen!

De Evenementencommissie organiseert voor zaterdag 7 mei de jaarlijkse voorjaarsmarkt. Tussen 10.00 en 16.00 uur kunnen bezoekers terecht in Park Rusthoff.

Op het centrale eiland zijn meer dan 40 kramen ingericht met een gevarieerd aanbod. Op de markt zijn diverse ‘groen’ producten te koop, zoals vaste planten, snijbloemen, perkgoed, zomerbollen en opgemaakte manden. Daarnaast zijn hoveniers aanwezig die een professioneel advies kunnen geven voor tuin en bestrating en er zijn workshops in het paviljoen. Uiteraard is er ook aandacht voor moederdag. Er zijn kramen met sieraden, handwerkmateriaal, tuin- en woonaccessoires, keramiek, verzorgingsartikelen en kleding. Voor degenen die graag een goed doel willen steunen, is er ook volop keuze.

Tijdens de voorjaarsmarkt presenteert Het Onderdak zijn theaterprogramma voor het komende seizoen. De levende poppenkast van Pankras geeft om 11.00 en 14.00 uur een voorstelling. Er is muziek van het saxensemble van Crescendo en van het looporkest Los Jazzicos. De tombola draait elk uur met mooie prijzen, geschonken door de ondernemers van Teylingen. Bij Paviljoen Sassennest is een terras ingericht. Terwijl de ouders een kijkje nemen bij de kramen kunnen de kinderen zich vermaken op het springkussen, bij de bijenkorf met het korfvlechten of bij de kinderboerderij waar om 10.00 uur een schaapscheerder komt. Informatie: http://www.parkrusthoff.nl.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.