Ga naar hoofdinhoud

Vroeg Boerenmarkt 30 april

Zaterdag 30 april vindt in Bunnik van 10.00 tot 16.00 uur de traditionele boerenmarkt bij Vroeg weer plaats. In de tuin van de monumentale boerderij Vroeg laten boeren en producenten uit de regio hun waren zien, ruiken en proeven.

Het beste wat de Krommerijnstreek te bieden heeft aan heerlijke kazen, worsten, verse groenten, fruit, zoete honing en andere mooie producten. Boerenmarkt_Bunnik2

Er is voor iedereen iets te doen tijdens deze markt. Het belangrijkste is natuurlijk dat bezoekers de heerlijkste en eerlijkste producten uit de regio zien, ruiken en proeven. Boeren en producenten uit de streek rond Bunnik zijn present tijdens de boerenmarkt. Onder andere de volgende bedrijven staan in de tuinen van Vroeg: Vernooij Fruit – Kaasboerderij De Brienenshof – Hommeles bierbrouwerij uit Houten – Vroeg met bakkerij producten – Blokhovens Linievarken met heerlijke worsten – HNYB met honing – Plattelandswinkel de Achterdijk – Madame Paté met eigengemaakte paté’s – Biologische wijnen van Weldam Wines – Rozenbotteltuin De Put.

De jagersvereniging zal gedurende de dag verschillende jachthondendemonstraties geven.