Ga naar hoofdinhoud

Webinar CVAH over ‘schaarse vergunningen’

De CVAH gaat mee met de tijd. De vereniging gaat op 30 maart een online bijeenkomst houden over de ‘schaarse vergunningen’, het thema dat nog altijd volop leeft onder de kooplieden.

“Vorig jaar heeft de CVAH een zestal bijeenkomsten in het land georganiseerd om de leden tekst en uitleg te geven over dit complexe thema en de gevolgen ervan voor de branche. Maar nog altijd zijn er veel vragen over dit dreigende fenomeen. Daarom zal de CVAH nogmaals een avond organiseren over schaarse vergunningen, alleen doen we het dit keer digitaal”, aldus de CVAH.

Eerste keer

Het is de eerste keer dat de CVAH de bijeenkomst online doet. “Een webinar is niets meer dan een presentatie op afstand. Het grote voordeel: je hoeft er de deur niet voor uit om toch de laatste stand van zaken te krijgen over – in dit geval – het thema schaarse vergunningen. Je kijkt, bij wijze van spreken vanaf de bank, naar een presentatie en kunt via een chatfunctie live vragen stellen. Die worden direct, of als het er te veel zijn, later beantwoord. Je mag vragen stellen, maar dat hoeft uiteraard niet.”

Aanmelden kan hier.