Ga naar hoofdinhoud

Winterland Breda in prachtig winterdecor

Winterland Breda verzorgt dit jaar de ultieme winterervaring voor jong en oud. Tijdens Winterland wordt het Park Valkenberg volledig omgetoverd tot een wintermarkt met (Nostalgische) kermis, diverse optredens in een muziekkiosk, Santa’s House en een breed aanbod aan food en non-food.

winterland-breda

In de periode van 18 tot en met 24 december strijkt ook een bekende radiozender neer op de grote markt. De gehele periode zal beleving centraal staan; zo zullen er ook in de kerstvakantie verschillende activiteiten zijn.

Wintermarkt

In het Winterland zal Park Valkenberg centraal komen te staan. De bezoeker waant zijn weg langs de toegangspoorten de sfeervol aangeklede Wintermarkt op. De winterse beleving start hier al meteen door de tal van activiteiten die hier plaats vinden. Denk aan koren, live entertainment, attracties, foodmarkt en lichtshow.

Parades

In Park Valkenberg komen speciale parades voor de kinderen. Tekenfilmhelden als Paw Patrol, Woezel & Pip, Bumba, Dora & Diego, Spongebob, Turtles, Peppa Pig, Bob de Bouwer, Brandweerman Sam, Mike de Ridder, Buurman & Buurman, Wardo Wonder, Assepoester en Roodkapje zijn gratis te zien in de parade.

Kersttruck

De magische kersttruck vol prachtige verlichting uit de Coca-Cola reclame. Speciaal om het kerstgevoel te verspreiden stopt dé kersttruck dit jaar in Breda. In de kersttruck, de huiskamer van de Kerstman, kun je een persoonlijke kerstboodschap achterlaten voor jouw geliefde of persoonlijke held! Naast de kersttruck is ook de enige échte Coca-Cola Kerstman met zijn elfjes aanwezig.

Data en prijzen

  • Vrijdag 16 december t/m zaterdag 24 december €675,00 voor 9 dagen (€75 per dag)
  • Zondag 25 december t/m zaterdag 31 december €420,00 voor 7 dagen (€60 per dag)
  • Zondag 1 januari t/m zondag 8 januari €480 voor 8 dagen (€60 per dag)
  • Gehele periode (24 dagen) €1.400 voor 24 dagen

750 watt inbegrepen bij huurprijs
Bovenstaande bedragen zijn excl. BTW

Bezoekers

Winterland Breda
16 december t/m 24 december 2016 gemiddeld 90.000 bezoekers per dag
25 december 2016 t/m 8 januari 2017 gemiddeld 25.000 bezoekers per dag

Totaal aantal verwachte bezoekers Winterland Breda 900.000 – 1,1 miljoen

Aanmelden Wintermarkt

Ben jij een enthousiaste retailer en wil je gedurende één of meerdere periodes je product aanbieden in een mooi verlicht en gedecoreerd chalet?
Vul dan snel het inschrijfformulier in. Heeft u vragen, stuur dan een mail naar de organisatie.