Ga naar hoofdinhoud

Zaterdag 1 september braderie in Aalsmeer Centrum

AALSMEER – Op zaterdag 1 september stellen 150 kraamhouders zich op in de straten van Aalsmeer Centrum. De voormalige corsobraderie is de grootste en gezelligste markt van het jaar waar bezoekers bij de kraampjes met onder andere sieraden, kleding, boeken en etenswaren kunnen snuffelen….

Zoals elk jaar staat het centrum tussen 10.00 en 17.00 uur vol met kramen. In het gebruikelijke ‘rondje’ in de straten van het dorp komt u allerlei koopwaar tegen. Van speelgoed tot huishoudelijke artikelen en van kleding tot cosmetica; voor ieder is er wel wat om te bekijken en aan te schaffen. Op de braderie staan ook verenigingen, goede doelen en andere non-profit organisaties. Zij presenteren zich door middel van demonstraties, prijsvragen en informatiestands. Overigens kunt u op verschillende plaatsen in het dorp genieten van gezellige muziek en natuurlijk zijn er hapjes en drankjes verkrijgbaar op de braderie en bij de plaatselijke horeca.

Dag vol activiteiten
Op deze nazomerse dag worden behalve de braderie nog meer typisch Aalsmeerse evenementen georganiseerd: de Westeinderhavendagen op de Uiterweg, de verlichte botenshow en het vuurwerk bij de Westeinderplassen. Een leuk dagje uit voor jong en oud! Voor meer informatie www.aalsmeercentrum.nl www.vuurenlichtophetwater.nl ofwww.aalsmeerwesteinder.nl

Parkeren in Aalsmeer Centrum is beperkt. U kunt terecht op het Raadhuisplein, Drie Kolommenplein en op het parkeerterrein achter de Rabobank. Op het Praamplein is vrijwel geen gelegenheid om te parkeren, daar staat de feesttent voor de Feestweek. Parkeren is gratis maar denk om uw blauwe schijf. Wie zijn auto parkeert op een niet daarvoor bedoelde plek, riskeert een boete. Even goed opletten dus of beter nog, kom met de bus of op de fiets. Alle activiteiten zijn prima lopend of per fiets bereikbaar. Fietsen zijn te huur bij Waning Tweewielers.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.