Ga naar hoofdinhoud

Zo zet jij jouw bedrijf beter op de markt

Sta je nog maar net op de markt? Dan is het verstandig om jezelf in te zetten om een grotere bekendheid van je bedrijf te realiseren. Er zijn verschillende manieren waarop je dit kunt bereiken, en in dit artikel zullen we je verschillende manieren voorleggen.

Een bedrijfswagen en financiële voordelen

Wanneer je deelneemt aan een markt, kan een bedrijfswagen absoluut niet ontbreken. De meest voor de hand liggende reden is natuurlijk dat een bedrijfswagen jou flexibiliteit geeft en jou in staat stelt om aan veel verschillende markten, verspreid over het land, deel te nemen.

Maar, heb je er ook over nagedacht dat een bedrijfswagen als een soort rijdend reclamebord voor jouw bedrijf kan dienen? Met een goed logo en je contactgegevens aan de buitenkant van de auto, kun jij jezelf onder andere bedrijven en klanten verder bekend maken. Zo zal je zowel op de weg als op de markt zelf een indruk achter laten op andere bedrijven en klanten.

Verder is de auto een soort visitekaartje voor je bedrijf. Wanneer je met andere bedrijven in gesprek gaat, zal een mooie en goed verzorgde bedrijfsauto een positieve indruk achterlaten. Een bedrijfswagen is dus erg belangrijk. Er zijn verschillende manieren waarop je een bedrijfswagen kunt financieren. Financial lease zzp is hier één van. Wanneer je een financial lease afsluit, zal je de auto in maandelijkse termijnen af moeten betalen. Dit zorgt ervoor dat je niet in één keer een grote investering kunt doen. Je zult op deze manier je kapitaal dus grotendeels behouden, zodat je deze in andere belangrijke zaken van je bedrijf kunt steken. Denk daarbij aan een opknapbeurt voor je marktkraam of andere vormen van marketing.

Zo kun je met een financial lease dus rijden in een mobiel reclamebord, terwijl je jouw financiële middelen nog in andere middelen om je bedrijf te laten groeien kunt steken. Daarnaast profiteer je van het fiscale voordeel, dat je de BTW die je voor de bedrijfswagen betaalt af mag trekken als voorbelasting. Een boekhouder kan je hier meer over vertellen. Zo biedt de financial lease verschillende financiële voordelen, bijvoorbeeld voor beginnende marktkooplui.

Marktevenementen

Reclame maken voor je bedrijf kan dus met een bedrijfsauto, en met een financial lease kun jij jouw financiële middelen ook weer in andere marketingstrategieën steken. Een andere manier om meer bekendheid aan je bedrijf te geven, is door deel te nemen aan marktevenementen zoals beurzen. Zorg ervoor dat men jouw producten kan uitproberen, zodat potentiële klanten de producten ook echt kunnen ervaren en zo sneller geneigd zijn om in jouw producten te investeren. . Hier kun je jouw producten en diensten tentoonstellen aan klanten en andere bedrijven.

Samenwerkingen

Een andere manier is bijvoorbeeld om samen te werken met andere bedrijven. Verkoop je bijvoorbeeld etenswaren? Dan zou je een samenwerking kunnen starten met een lokaal restaurant. Dergelijke samenwerkingen kunnen weer tot stand komen op martkevenementen.

Met deze tips zal zowel de beginnende als de ervaren marktkoopman zijn bekendheid kunnen vergroten.

De informatie in dit partnernieuws is afkomstig van een van de commerciële partners van de Eisma Media Groep.