Ga naar hoofdinhoud

ZomerFeest Barendrecht

In Barendrecht wordt op 25 juni in het oude centrum het ZomerFeest gevierd. Uiteraard ontbreekt daarbij de altijd drukbezochte ZomerMarkt niet. Geïnteresseerden kunnen vanaf nu een kraam reserveren.

Barendrecht_zomermarktDe organisatie rekent op zo’n 3000 bezoekers. Het snuffelend publiek wandelt gedurende de gehele dag langs de 60 kramen van de Middenbaan richting het Gouden Rondje, via het Kerkplein en terug. Men geniet van het gevarieerde aanbod en neemt daarbij de tijd voor de verkoopdemonstraties van de kraamhouders.
Op het grote podium op het Doormanplein wordt gezorgd voor een dagvullend en afwisselend programma, wat een garantie is voor een constante stroom en opkomst van publiek. Rondom het Doormanplein en de Dorpskerk zijn bovendien diverse rondleidingen, demonstraties en workshops gepland, plezier voor jong en oud.

Kraamhuur

Voor €55 is een overdekte kraam te huur van 4 x 1,20 meter. Op aanvraag is bij de kraam ook een stroomvoorziening en eventueel een achterzeil beschikbaar. Bij de plaatsing van de kramen wordt rekening gehouden met een ruime opzet en voldoende aanloop voor iedere kraamhouder.
Indien een huurder direct een kraam reserveert voor het WinterFeest op 10 december 2016, ontvangt deze een korting van €10 op de huur van de WinterFeestkraam.

Reclame

De ZomerMarkt wordt onder de aandacht gebracht middels posters, flyers, website en regionale media. In de aanloop naar het ZomerFeest publiceert de organisatie bovendien over elke kraamhuurder een uitnodigend stukje op zowel de website als de Facebookpagina. Stuur je bericht (met foto) naar pr@sedob.nl

Horeca

Het verkopen van eten en drinken is uitsluitend toegestaan aan door organisatie gecontracteerde horeca-uitbaters. Heeft u belangstelling voor horeca-activiteiten, neem dan contact op met de organisatie van door middel van een e-mail aan: kraam@zomerfeestbarendrecht.nl