Ga naar hoofdinhoud

Zomerfeest in Vries

Dit jaar organiseert Volksvermaken Vries een groots zomerfeest. Maar liefst drie dagen lang zullen er activiteiten plaatsvinden in Vries. Het feest start op vrijdag 23 augustus en eindigt op zondag 25 augustus. Het programma is zeer divers en voor iedereen zit er wel een leuke activiteit bij.

Zaterdag 24 augustus staat er in het teken van de Zomermarkt. De markt bestaat uit een braderie en vlomarkt met live muziek. Nieuw dit jaar is een streekproductenmarkt. In de ochtend komt kindercircus Bombarie langs. Daarnaast zal er een taartenwedstrijd worden georganiseerd onder de naam ‘Heel Vries Bakt’. Jong en oud kunnen aan deze wedstrijd meedoen. De opdracht van deze bakwedstrijd is het maken van een (zomer)fruit taart. Een deskundige jury zal iedere taart proeven. Er zijn leuke prijzen te winnen. Traditioneel zal de middag in het teken staan van de boeldag. Aan het einde van de middag zal Onder de Linden weer een speciaal muziekprogramma hebben in de feesttent.

Er is nog plaats voor standhouders op onze zomermarkt. Een grondplaats van 4 meter kost 25 euro. Een kraam is 40 euro. Inschrijven kan via www.zomerfeestvries.nl/standhouders, info@zomerfeestvries.nl of bellen met 0636456432.