Ga naar hoofdinhoud

Zomermarkt Lichtenvoorde met tweedehands markt

De traditionele zomermarkt in Lichtenvoorde vindt dit jaar plaats op 2 en 3 juli. Het evenement omvat circa 170 marktkramen, artiesten, theateracts en attracties. Nieuw dit jaar is de markt waar particulieren hun tweedehands spullen te koop kunnen aanbieden. Dit kan op zaterdag 2 juli.

Tweedehands

Tweedehands markten nemen sterk toe in populariteit. Je vind er vaak prachtige vintage spullen die al jaren op zolder verborgen liggen. Waardevolle spullen die liggen te wachten op een nieuwe eigenaar. De organisatie van de Zomermarkt speelt hier op in door alle particulieren uit de regio dit jaar de mogelijkheid te geven om al hun verborgen parels af te stoffen en te koop aan te bieden in Lichtenvoorde.

De tweedehands markt, onderdeel van de Zomermarkt, krijgt een speciaal ingericht plein waar uitsluitend particulieren hun tweedehands spullen mogen aanprijzen. Tezamen met de braderie, de vele aanwezige artiesten en diverse attracties beloofd het een drukbezocht zomers spektakel te worden.

De tweedehands markt vindt plaats op zaterdag 2 juli in het centrum van Lichtenvoorde. Particulieren die willen deelnemen kunnen een kraam reserveren voor slechts € 15,00 door een mail te sturen naar tweedehands@zomermarktlichtenvoorde.nl. Aanmelden kan tot en met 29 juni. Vol = vol.

Programma

De zomermarkt in Lichtenvoorde trekt zo’n 40.000 bezoekers. Meer informatie over de activiteiten tijdens de zomermarkt in Lichtenvoorde gedurende het weekend van 2 en 3 juli, vindt u op de website www.zomermarktlichtenvoorde.nl.