Ga naar hoofdinhoud

Zomermarkten in Haarlem

Haarlemmers zijn gek op markten. BOB organiseert al meer dan dertig jaar twee Zomer Jaarmarkten in deze stad. De inschrijving is geopend voor deelname, dit jaar vinden de zomermarkten plaats op 26 juni en 28 augustus.

Verleden jaar werd de zaterdagmarkt op de Grote Markt in Haarlem uitgeroepen tot de beste grote markt van Nederland. Dit jaar is de BOB_PromotionsHaarlemse Botermarkt uitgeroepen tot de beste kleine markt van ons land. Beide zijn wekelijkse warenmarkten in de Haarlemse binnenstad. Dichterbij het Haarlemse Centraal Station ligt de Generaal Cronjéstraat waar BOB al meer dan dertig jaar de twee Zomer Jaarmarkten organiseert.

Het zijn de beste jaarmarkten van Haarlem en worden al decennia door vele duizenden bezoekers bezocht. De Generaal Cronjéstraat met meer dan 140 florerende winkels behoort tot één van de langste meest veelzijdige winkelstraten van Nederland. Liefst één kilometer lang. Dit jaar worden de twee zomermarkten op 26 juni en 28 augustus gehouden. Inschrijven kan hier.