Ga naar hoofdinhoud

Zotte Zomer Festival in Mill

Het Zotte Zomer Festival 2017 in Mill is een nieuw en gratis toegankelijk drie dagen durend evenement, dat op 14, 15 en 16 juli wordt georganiseerd. Iedereen die actief is in streekproducten, toerisme en recreatie, vrije tijd, hobby, kunst en cultuur is welkom om een kraam of grondplaats in te richten. 

De organisatie ligt in handen van het toeristische en recreatieve platform Ontdek Mill met steun van het Ondernemers Collectief Mill, Stichting Activiteiten Mill, de lokale horeca en Albert Heijn vd Ven.

Nostalgie

Het Zotte Zomer Festival krijgt de sfeer en uitstraling uit de tijd van toen. Nostalgie, sfeer en een open karakter zijn de criteria van dit festival. De toegang tot het Zotte Zomer Festival is gratis. Er zijn een aantal nostalgische attracties en foodtrucks, een streek- en cultuurmarkt, de All American Day, opstijgende ballonnen, sfeervolle horeca, muziek en entertainment voor jong en oud.

Streekmarkt

De streekmarkt, waar ook ondernemers een kraam in kunnen richten, zal op zaterdag 15 juli van 14.00 uur tot 20.00 uur worden gehouden en zondag 16 juli van 11.00 uur tot 18.00 uur. Iedereen die actief is in streekproducten, toerisme en recreatie, vrije tijd, hobby, kunst en cultuur is welkom om een kraam of grondplaats in te richten en hier de diensten en producten te promoten. Maar ook clubs die hun activiteiten onder de aandacht willen brengen zijn van harte welkom.