Ga naar hoofdinhoud

Nieuw leven voor Beste Markt van Nederland-verkiezing

De CVAH gaat voor zijn verkiezing van de Beste Markt van Nederland samenwerken met de organisatie die de verkiezing Beste Binnenstad van Nederland organiseert. Dit jaar werd de verkiezing Beste Markt 2019 afgelast omdat er onvoldoende belangstelling was.

Kaasmarkt in Den Haag door samenwerking ADO en AZ

Geen Kerstmarkt bij Betoverend Breda

Standwerkers vertonen kunsten op Hubertusmarkt

Hubertusmarkt is komende zaterdag van 10 tot 17 uur. Op de markt in Gulpen-Wittem zullen ook de standwerkers voor de laatste keer in 2019 hun kunsten vertonen.

Marktvisie 11 op de deurmat

Marktvisie 11 komt morgen (5 november) uit. In het magazine uitgebreid aandacht voor het NK Standwerken in Middelburg en een bespreking van het rapport over de ‘schaarse vergunningen’.

Jubileum: 300ste editie van Paardenmarkt in Hedel

Een mijlpaal in de geschiedenis. De Paardenmarkt van Hedel vindt vandaag (4 november) voor de 300ste keer plaats.

Extra bijeenkomst over ‘schaarse’ in Spakenburg

De CVAH houdt op maandag 4 november een extra vakavond over schaarse vergunningen speciaal voor ondernemers in Bunschoten-Spakenburg.

Actualiteitendag voor de markt bij Bestuursacademie

Bestuursacademie Nederland houdt op 27 januari 2020 een actualiteitendag voor marktmeesters, marktbeheerders en beleidsmedewerkers markten van 9.30 tot 16.30.

Marktkalender-app nu beschikbaar voor uw mobiel

De Marktvisie Marktkalender is vanaf nu ook via een app op uw telefoon beschikbaar, zowel op Google-play als App Store van Apple.

Gemeente Duiven in overleg met marktkooplieden

De gemeente Duiven gaat samen met de marktkooplieden in de Gelderse plaats in overleg om de markt opnieuw in te richten. Samen wordt onder andere gekeken naar de grootte, de locatie en de marktdag.