Ga naar hoofdinhoud

Standwerker Joop Huizing overleden

Standwerker Joop Huizing uit Erica is op 85-jarige leeftijd overleden. De uit Drenthe afkomstige marktkoopman werd vijf keer Nederlands kampioen…

Winnaars nationale haringtest bekend

Praten over toekomst op CVAH-vakdagen; maandag eerste bijeenkomst

Marktvisie 10 is uit: ‘Standwerkers onder vuur’

Marktvisie 10 is uit. In het openingsartikel springt Stibesta-voorzitter Benvenido van Schaik in de bres voor ‘het oudste beroep in het marktwezen’. “Standwerkers hebben bescherming nodig”, vindt hij.

CVAH overhandigt rapport schaarse vergunningen aan staatssecretaris Keijzer

Het onderzoeksrapport over de schaarse vergunningen is af. CVAH-voorzitter Henk Achterhuis overhandigt zaterdag in Bunschoten-Spakenburg het document aan staatssecretaris Mona Keijzer.

Paul Bol wint ook het NK standwerken in Middelburg

Paul Bol is afgelopen zaterdag in Middelburg Nederlands kampioen standwerken 2019 geworden. De messenverkoper uit Veldhoven deed bij de prijsuitreiking een plechtige belofte: “Ik zal nooit meer zeggen dat ik niet meer kom.”

Braderie/cadeaumarkt in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel pakt op zaterdag 5 oktober uit. In de Zuid-Hollandse plaats houdt organisator THIB die dag een braderie annex cadeaumarkt.

Zutphen: Wachtlijst niet langer leidend

Niet de wachtlijst, maar de kwaliteit van de kraam gaat de doorslag geven om een plekje op de markt in Zutphen te bemachtigen. Dat heeft de gemeente in overleg met de marktmeester en meerdere marktkoopmannen besloten.

Verplaatsing markt in Waalwijk groot succes

De wekelijkse markt in Waalwijk is twee maanden geleden verplaatst van het parkeerterrein bij winkelcentrum De Els naar het centrum van de stad. Dat heeft de marktkooplieden geen windeieren gelegd.

Pop-up condoomkraam in Eindhoven

Een pop-up condoomkraam stond deze week op de weekmarkt in Eindhoven. Het klinkt als een grap, maar het is echt waar. Soa Aids Nederland promoot in de ‘lichtstad’ condoomgebruik onder jongeren.