Ga naar hoofdinhoud

Inschrijving tijdelijke staanplaatsen IJburg

Ondernemers die een voedselwagen exploiteren kunnen inschrijven voor een vergunning voor een tijdelijke staanplaats op strand IJburg. De inschrijftermijn loopt nog tot 12 april.

Braderie Hoonhorst onderdeel Sproeifeest

TuinBraderie Odijk 2019 gaat door

Jaarmarkt Leiderdorp zoekt handelaren en foodtrucks

De tweede editie van de Jaarmarkt in Leiderdorp wordt georganiseerd op zaterdag 7 september. De inschrijving voor het evenement, waarvoor markthandelaren en foodtrucks zich kunnen aanmelden, is inmiddels geopend.

Manifest ‘Meer eten uit de korte keten!’ gepresenteerd

De Flevo Campus Denktank 2019 presenteerde op 28 maart het manifest ‘Meer eten uit de korte keten!’. Bij de presentatie konden aanwezigen een keuze maken uit 1000 aardappels van ver en 1000 aardappels van dichtbij (Flevoland).

Dongense Jaarmarkt op 14 april

De Jaarmarkt van Dongen wordt gehouden op zondag 14 april. Deze markt telt ruim 200 kramen en enkele honderden meters grondplaatsen die hun waren van 11 tot 17 uur aan het publiek aanbieden.

Spullen en smullen-markt in Breda

De ‘Vier het voorjaar’-editie van het evenement Spullen en smullen trapt op zondag 31 maart het nieuwe seizoen af in Breda. Volgens organisator Bureau Peen is Spullen en smullen dé markt voor levensgenieters.

Experiment met plasticvrije groenteafdeling in supermarkt

De Albert Heijn-winkel op het Genderenplein in Hoofddorp start met een proef waarbij producten op de groente- en fruitafdeling onverpakt in het schap liggen. Doel van de proef is kijken wat de invloed hiervan is op de houdbaarheid en hoe klanten reageren op de nieuwe presentatie.

Inschrijving Pinksterfestival Brummen geopend

Het Pinksterfestival in Brummen heeft de inschrijvingen voor de diverse evenementen tijdens het Pinksterweekend geopend. Sluitstuk is traditioneel de Pinkstermarkt op Tweede Pinksterdag, 10 juni.

‘Markt van morgen’-bijeenkomst tijdens VIP

Het evenement Vers Inspiratie Platform dat op 1 en 2 april wordt gehouden, besteedt onder andere aandacht aan de ‘Markt van de toekomst’.