Ga naar hoofdinhoud

Nog plaats op vakantiemarkt in Kaatsheuvel

In het Noord-Brabantse Kaatsheuvel is op zondag 18 augustus de vakantiebraderie en Pasar Malam. De markt geldt als zomerse afsluiting van de vakantieperiode. Er zijn nog plaatsen beschikbaar.

Muzikale zomermarkt in Groningen

Marktvisie 6: aandacht voor schaarse vergunningen

CVAH bezig met document voor staatssecretaris

De CVAH laat weten dat de vereniging en haar partners nog deze maand (mei) een document wil aanbieden aan de staatssecretaris Mona Keijzer (CDA) van Economische Zaken en Klimaat. 

WK standwerken in het Overijsselse Rijssen-Holten

Het Overijsselse Rijssen-Holten is op zaterdag 29 juni het decor van het WK standwerken. In totaal 25 specialisten uit binnen- en buitenland strijden om de eretitel ‘beste standwerker ter wereld’.

Verkiezing Beste Markt van Nederland gaat niet door

Het bestuur van de CVAH heeft de verkiezing voor Beste Markt van Nederland 2019 afgelast. Er is te weinig interesse in twee van de drie beoogde categorieën, ondanks een actieve wervingscampagne.

CVAH onderzoekt schaarse vergunningen

De Centrale Vereniging Ambulante Handel (CVAH) is een onderzoek begonnen naar de gevolgen van het beleid rondom schaarse vergunningen.

Jaarmarkt Tropical Veghel op 30 juni

In het centrum van Veghel wordt op zondag 30 juni 2019 de jaarmarkt ‘Tropical’ gehouden. “Dit marktspektakel staat garant voor een dagje uit met volop slenter plezier en gezelligheid”, aldus de organisatie.

Inschrijving tijdelijke staanplaatsen IJburg

Ondernemers die een voedselwagen exploiteren kunnen inschrijven voor een vergunning voor een tijdelijke staanplaats op strand IJburg. De inschrijftermijn loopt nog tot 12 april.

Braderie Hoonhorst onderdeel Sproeifeest

De braderie Hoonhorster Joarmarkt, onderdeel van het jaarlijkse Sproeifeest, wordt gehouden op zaterdag 29 juni.