Ga naar hoofdinhoud

Feestelijke 25ste editie Landgoedfair Mariënwaerdt

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt organiseert dit jaar voor de 25ste keer de Landgoedfair.

Zomermarkt en museum Schoonoord werken samen

Markt terug naar de Markt?

Marktvisie 8: Hoge stagelden bij Foodtruck-festivals

Marktvisie 8 komt morgen uit. Onder andere een terugblik op het WK Standwerken. Paul Bol mag zich een jaar lang wereldkampioen noemen. Ook artikel over de hoge stagelden bij Foodtruckfestivals.

Foodstock schrapt vijf festivals van de kalender

Foodstock heeft vijf foodtruckfestivals afgelast in Brabant en Flevoland: de edities in Lelystad, Den Bosch, Oisterwijk, Linden en Oosterhout. De omzet valt tegen, aldus de organisator.

CVAH houdt weer jaarlijkse vakdagen

De CVAH gaat in september en oktober weer vijf vakdagen houden voor de ambulante handel. De bedoeling is dat marktkooplieden wederom met collega’s van gedachten gaan wisselen over diverse onderwerpen.

Marktkooplieden in Geldrop-Mierlo nemen heft in handen

Ook in de gemeente Geldrop-Mierlo in Noord-Brabant hebben marktkooplieden besloten zelf de weekmarkt organiseren. De nieuwe Stichting Markten Geldrop-Mierlo krijgt de marktterreinen van de gemeente in bruikleen.

Jaarmarkt Oisterwijk op laatste zondag van juli

In het centrum van Oisterwijk wordt zondag 28 juli voor de 48ste keer de Jaarmarkt gehouden. Deze markt vindt ieder…

‘Fruitpaleis voorbeeld voor ambulante handel’

Het Fruitpaleis uit Ter Aar is in de gemeente Nieuwkoop uitgeroepen tot Winkelier van het Jaar 2019. Het innovatieve beleid op het gebied van milieu is een ‘voorbeeld voor de ambulante handel’, aldus de jury.

Finalisten nationale haringtest bekend

De finalisten van de tweede verkiezing van de Nationale Haringtest zijn bekend. In augustus worden de genomineerden uit alle provincies in Nederland getest. Op 7 oktober is de prijsuitreiking.