Ga naar hoofdinhoud

Nijverdal zoekt standhouders Grootse Bruisende Braderie

Op de tweede zondag van september staat de Grootse Bruisende Braderie in Nijverdal gepland. De organisatie gaat er vanuit dat het evenement doorgang kan vinden. Belangstellende standhouders kunnen zich aanmelden voor deelname.

Bruisend

Het tweede weekend van september staat Nijverdal in het teken van Bruisend Nijverdal. De organisatie van het evenement hoopt dat de coronacrisis tegen die tijd zoveel mogelijk onder controle is. “We hopen dat een mooie buitenactiviteit dan zeker moet lukken”, aldus de organisatie.

Het centrum van Nijverdal wordt op zondag 12 september van 13.00 tot 17.00 uur ’s omgetoverd tot een Grootse Bruisende Braderie.

180 kramen

Voor de organisatie van de braderie het bestuur van Bruisend Nijverdal de samenwerking gezocht met ondernemersvereniging Op Naar Nijverdal. Gezamenlijk organiseren zij de Grootse Bruisende Braderie op 12 september. Doel van beide partijen is minimaal 180 kramen van diverse pluimage.

Daarnaast kan het publiek op tien verschillende plekken in het centrum genieten van live muziek en straattheater. Kinderen vermaken zich bij de diverse kinderattracties, verdeeld door het centrum.

Braderie

De markt staat opgesteld in hartje Nijverdal, op de Grotestraat vanaf de Katholieke kerk tot aan De Budde, het Keizerserf en de straten rondom het Henri Dunantplein. De markt wordt heel breed opgezet, verzekert de organisatie. Daarmee doelen ze op het assortiment  ̶  van droge worsten tot telefoonhoesjes en van brocante spulletjes tot vinyl- en langspeelplaten  ̶  en op de coronaproof inrichting.

Aanmelden

“Er is ruimte genoeg. Aanmeldingen van belangstellende zijn welkom”, aldus de organisatie. “De kosten voor een kraam of staplaats zijn gering, zodat de drempel zo laag mogelijk is om deel te nemen.” Belangstellende marktkooplieden kunnen een mail sturen naar: info@bruisendnijverdal.com, onder vermelding van naam, telefoonnummer en te verkopen producten. Op basis daarvan krijgen belangstellenden een deelnameformulier toegestuurd.

Lees ook: Extra tegemoetkoming evenementenbranche