Ga naar hoofdinhoud

Een heldere kijk op de markt

Bent u nieuw op de markt? Of juist een zeer ervaren koopman of -vrouw?
In beide gevallen is het prettig om een heldere kijk op de markt te hebben.
En die biedt Marktvisie u!

Marktvisie richt zich op de ambulante handelaar die zijn brood verdient op weekmarkten, jaarmarkten, braderieën en streekmarkten. Het blad verschijnt 11 x per jaar.

Iedere editie bevat nieuws, tips en uitgebreide reportages over vakgenoten en gebeurtenissen uit de sector (denk ook aan wetgeving e.d.).

Als abonnee heeft u toegang tot de volledige actuele marktkalender in het blad (3 maanden vooruit) én op de website (alle aangemelde toekomstige markten op het moment van inloggen), zodat u altijd weet waar en wanneer u zaken kunt doen.

Bij een compleet jaarabonnement profiteert u van een voordelige marktverzekering. Deze beperkte aansprakelijkheidsverzekering wordt door veel gemeentes en organisatoren verplicht gesteld om met een verkoopwagen op de markt te mogen staan. Omdat Marktvisie deze verzekering voor honderden abonnees tegelijk heeft afgesloten, betalen deze abonnees een verzekeringspremie van slechts € 25,-. Heeft u het ergens voordeliger gezien? Wij niet.

MarktvisieIets voor u? En nog geen abonnee? Gebruik dan de actiecode op de sticker van uw op de markt ontvangen exemplaar van Marktvisie en krijg naast de bovenstaande voordelen ook nog eens 20% introductiekorting op uw eerste abonnementsjaar. Maar wacht niet te lang met aanvragen, want uw actiecode geldt slechts tot en met 31 december 2018.

* * * Helaas: deze actie is afgelopen. Maar kijk vooral op www.markt-visie.nl/abonneren voor de mogelijkheden die er nog wel zijn. * * *