Ga naar hoofdinhoud

Standhouders braderie gevraagd

Zoals jaarlijks gebruikelijk zullen er in 2011 wederom een havendag en diekdagen georganiseerd worden in Middelharnis. Belangrijke onderdelen van deze evenementen zijn de braderieën welke rond de haven en het Beneden Zandpad gesitueerd zullen worden.

De Data voor 2011:
Zaterdag 4 juni (Havendag)
Vrijdag 15 juli (1e Diekdag)
Vrijdag 22 juli (2e Diekdag)
Vrijdag 29 juli (3e Diekdag)
Vrijdag 05 augustus (4e Diekdag)
Vrijdag 19 augustus (5e Diekdag)

Het exacte programma is nog niet helemaal definitief, informatie hierover zal zo spoedig mogelijk ter beschikking gesteld worden. De Ondernemersvereniging Middelharnis is voor uitbreiding van het aantal standhouders tijdens deze evenementen op zoek naar stichtingen, die bijvoorbeeld een goed doel vertegenwoordigen. Tevens bieden zij verenigingen de mogelijkheid leden te werven of hun club te promoten.

Zij bieden deze verenigingen of stichtingen de mogelijkheid, om tijdens de braderie een standplek in te nemen tegen zeer gunstige tarieven (standplaats voor de halve prijs). Het staat de verenigingen of stichtingen vrij daar fondsen, donateurs of leden te werven of andere activiteiten te ontplooien, mits deze vallen onder onze deelnemingsvoorwaarden.

Voor verdere informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Ondernemers Vereniging Middelharnis, dhr. C.L. Jordaan 0187-483663 (tijdens kantooruren).

Indien u direct in wilt schrijven voor deelname aan de Havendag of de Diekdagen braderie 2011, kunt u een mail sturen naar info@dndiek.nl, waarna u een inschrijfformulier retour ontvangt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.