Ga naar hoofdinhoud

Studenten organiseren braderie voor KNRM

‘Organiseer een evenement om donateurs te werven voor De Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij (KNRM)’, die opdracht kregen studenten van Hogeschool Rotterdam. Inmiddels is het plan rond. Op 9 juni (van 11.00 tot 18.00 uur) wordt er in de jachthaven van Bruinisse een KNRM-event gehouden en een belangrijk onderdeel hiervan is een braderie. “De standhouders staan hier niet direct voor het goede doel”, zegt Tijmen Romeijn, een van de studenten. “We hopen natuurlijk dat de verkopers komen omdat ze het een leuk initiatief vinden, maar ook omdat ze er brood inzien. En door te komen helpen ze ons al. Want als wij een mooie braderie kunnen neerzetten, trekken we meer mensen.”

Maar er zijn ook andere activiteiten om die bezoekers te trekken. Zo opent de KNRM op deze dag het seizoen met allerlei demonstraties. Tijdens workshops kunnen bezoekers testen of zij het ook in zich hebben om reddingswerker te worden. Daarnaast zijn er Shantykoren, wordt er verse vis bereidt, staat er een springkussen voor de kinderen en is er van alles te doen in en rondom het water.

De volledige opbrengst van het evenement gaat uiteraard naar de Reddingsmaatschappij. “De mensen van de KNRM zijn de mensen die je komen helpen als je in de problemen raakt op zee. Daar zorgt de overheid niet voor, dat doen deze vrijwilligers.” En daar is geld voor nodig.

Er zijn nog enkele plekken vrij voor verkopers. Iets voor u? Een kraam kost 46,70 incl btw.

U kunt ook sponsoren.

Voor meer informatie kunt u mailen naar: savingce@gmail.com of bel : 06- 46 40 38 80
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.